Kees & Kees en Koosje – Olivier Dunrea

Het boekje Kees en het boekje Kees en Koosje zijn peuterboekjes in de serie Gonnie van Olivier Dunrea. Met Kees en Koosje wordt het nog drukker in het ganzenhok van Gonnie en haar vriendjes. De knuffel Gonnie is een van de bekendste gansjes van Nederland.

De serie van Olivier Dunrea bestaat inmiddels al uit 18 delen, waarin Gonnie en al haar vriendjes aan bod komen: Gijsje, Teun, Otto, Ollie, Bo, Eddie en nog veel meer. Dit lieve knuffeltje, dat voorheen enkel bij een van de kartonboekjes werd geleverd, is nu ook los verkrijgbaar. Om lekker mee te knuffelen tijdens het voorlezen!

In Kees gaat Kees de boerderij in zijn eentje verkennen. Hij komt drie kleine eitjes tegen. Misschien zitten daar wel nieuwe vriendjes in! Als ze eindelijk uitkomen, komt Kees voor een verrassing te staan.

In Kees en Koosje zijn Kees en zijn grote zus Koosje echte avonturiers, die graag de wereld ontdekken. Kees volgt zijn grote zus waar ze maar gaat. Op een dag heeft Koosje daar genoeg van!

Dan gaat Kees maar alleen op onderzoek uit. Dat loopt natuurlijk fout – in eerste instantie tenminste, want ook kleine gansjes worden door schade en schande wijs.

Titel: Kees / Kees en Koosje
Auteur: Olivier Dunrea
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 97890257598589789025759865
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Gonnie zegt… gak! (geluidenboek) – Olivier Dunrea
Lees ook:Gonnie & vriendjes gaan slapen – Olivier Dunrea
Lees ook:Gonnie en Gijsje (met pluchen Gijsje) – Olivier Dunrea
Lees ook:Gonnie & vriendjes in ganzenpas – Olivier Dunrea
Lees ook:De liedjes van Gonnie & vriendjes – Olivier Dunrea & Ageeth de Haan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>