Gek op wetenschap – Robert Pince

Gek op wetenschapDe wetenschap is voortdurend in beweging en daarom juist zo interessant! Bij Uitgeverij Deltas verscheen onlangs een uitgebreid wetenschapsboek voor kinderen: Gek op wetenschap van Robert Pince met wel 256 blz!

Dit boek is perfect voor kinderen die geïnteresseerd zijn in het hoe en waarom van alles! Ze lezen over onze planeet en het heelal, over het ontstaan van leven op aarde en over de werking van onze zintuigen.

Maar ook over begrippen zoals energie, kracht en beweging en over elektriciteit, magnetisme, wiskunde en scheikunde. Het unieke aan dit boek is dat kinderen de theorie ook aan de praktijk kunnen toetsen door interessante proefjes.

Zo wordt er eerst uitgelegd hoe een batterij werkt en vervolgens kunnen ze er zelf eentje maken! Elk onderwerp wordt dan ook afgesloten met een proefje. Daarnaast is het boek rijkelijk geïllustreerd met tekeningen, foto’s en schema’s.

Gek op wetenschap Illustratie

Titel: Gek op wetenschap
Auteur: Robert Pince
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 9789044744972
Voor kinderen vanaf 12 jaar.

Lees ook:Kids Labo – Robert Winston
Lees ook:101 Wetenschappeleuke experimenten om zelf te doen – Georgina Andrews & Kate Kinghton
Lees ook:Begrijpen hoe het werkt – Joël & Clément Lebeaume
Lees ook:100 waanzinnige weetjes over wetenschap – Alex Frith & Minna Lacey
Lees ook:De verschrikkelijke verhalen van de vrouw in het wit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>