Een huis vol – Doro Göbel

Een huis volEen huis vol is een nieuw zoekboek van Doro Göbel. Volg alle mensen en dieren en je merkt dat dit boek niet één verhaal, maar tientallen verhalen bevat.

De families in dit boek wonen in een geweldige buurt. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, er valt altijd iets te beleven. Gluur overal naar binnen en leer Emma, Cem en al hun vrienden kennen!

En niet alleen binnenshuis, maar ook buiten is van alles aan de hand. Volg alle kinderen en volwassenen, en ontdek wat iedereen aan het uitspoken is. En dan hebben we het nog niet eens over de mini-dinosaurus die op elke pagina verstopt zit…

Je ziet onder meer een geheimzinnige draaimolen, een zoekgeraakte knuffeldino en een weggelopen schildpad. Daarnaast krijgen Philip en Pauline een zusje en woont Alfred in een woonwagen.

Ook gaat er van alles mis bij Claudia en Jaroslaw en organiseren Jochem en Sibel een tuinfeest. En dat alles zie je op de prachtige illustraties van Peter Knorr.

Titel: Een huis vol
Auteur: Doro Göbel
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021674940
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Maar ik wou een zusje – Pauline Oud
Lees ook:Kas wordt grote broer – Pauline Oud
Lees ook:Nu ik – Diet Verschoor
Lees ook:Het huis van Fien en Milo – Pauline Oud
Lees ook:Fien en Milo. Feest in huis – Pauline Oud

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>