Als je durft – Ineke Kraijo

Als je durftAls je durft is het nieuwe boek van Ineke Kraijo, auteur van historische (jeugd)roman en kinderboeken. Daarnaast is het ook het themaboek van de christelijke kinderboekenmaand (10-12 jaar) met als thema ‘Bibbers in je buik’.

Stan baalt van de verhuizing van een dorp naar de stad. Waarom moet hij in groep 8 nog van school wisselen? In de stad probeert hij zijn draai te vinden, maar dat valt niet altijd mee. Gelukkig heeft hij zijn vriend Kondo, en samen voetballen ze veel met oudere jongens.

Als de bal op een hoog hek wordt geschoten, bewijst Stan dat hij nergens bang voor is door op het hek te klimmen. Maar dan daagt Buck, een van de voetballers, hem uit om te stelen uit winkels. Dat durft Stan niet. Dat wil hij niet eens! Maar wat kan hij doen tegen de dreigementen van Buck? Kan hij Lotte, dat leuke meisje uit zijn klas, in vertrouwen nemen?

Titel: Als je durft
Auteur: Ineke Kraijo
Uitgeverij: Mozaïek
ISBN: 9789023951780
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Over de grens – Ineke Kraijo
Lees ook:Betrapt! (De Jozefschool 2) – Ineke Kraijo
Lees ook:Vechten tegen de golven – Ineke Kraijo
Lees ook:Stan stop de trein – Bart Van Nuffelen
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Stan en de negen rovers – Jowi Schmitz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>