Zoeklicht Dyslexie: Moet je die mop zien! – Isabel Versteeg

Moet je die mop zienKen je die mop over Mop? En over juf Jade? En over die oen? Lees en kijk maar eens in dit boek in de serie Zoeklicht Dyslexie: Moet je die mop zien! van Isabel Versteeg. En vergeet niet te lachen!

Deze serie is speciaal gemaakt voor kinderen die moeite hebben met lezen. De boekjes hebben een laag AVI-niveau, maar zijn absoluut niet kinderachtig! Ook bevatten ze kleurrijke illustraties en korte tekstjes. Kortom, een gegarandeerd leuke leeservaring!

Jasmijn komt weer eens te laat op school. Juf Eef zucht. Ze heeft er genoeg van. ‘Je moet op tijd komen,’ zegt ze streng. ‘Hoe vaak moet ik het nog zeggen?’ Jasmijn telt op haar vingers. ‘Nog tien keer,’ zegt ze. ‘Nog tien keer!’ roept juf Eef boos. ‘Hoe dat zo?’ ‘Over tien dagen hebben we vrij,’ zegt Jasmijn.

Kinderen met dyslexie krijgen weer lol in het lezen met de boeken en materialen van Zoeklicht Dyslexie. De serie bestaat uit leesboeken, leesdoeboeken, informatieve boeken en hertalingen van bekende kinderboeken. Met de boeken van Zoeklicht Dyslexie ervaren dyslectische kinderen hoe leuk lezen kan zijn.

Titel: Moet je die mop zien!
Serie: Zoeklicht Dyslexie
Auteur: Isabel Versteeg
Uitgeverij: Zwijsen
ISBN: 9789048729890
Voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar met dyslexie.

Lees ook:Een kip is het begin – Monique van der Zanden
Lees ook:Sally Gardner
Lees ook:Gevaar bij de giraffen (Zookids 7) – Liesbeth van Binsbergen
Lees ook:Makkelijk lezen: Ik ben geen topmuis – Geronimo Stilton
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: De dieren van Bas en Brit – Marian van Gog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>