Heksenwens – Guy Daniëls

HeksenwensSoms komen wensen uit! Hierover lees je in Heksenwens van Guy Daniëls, waarin Mona, het buurmeisje van heksje Ella, erg ziek is.

Ze ligt al weken in bed, en het duurt nog heel lang voor ze weer beter zal zijn. Mona heeft maar een wens: ze wil dolgraag naar het grote Heksenbal… maar ze is te zwak om alleen op een bezem te vliegen, vindt dokter Bezemsteel.

Ella wil er alles aan doen om de wens van heksje Mona in vervulling te laten gaan. Maar dat kan ze niet alleen. Wie zal Ella helpen? En zal Mona naar het grote Heksenbal kunnen gaan?

Heksenwens is een vrolijk verhaal over mooie dromen, vriendschap en elkaar helpen voor alle heksjes en tovenaars vanaf 4 jaar. De illustraties zijn afkomstig van Lisa Brandenburg.

Dankzij crowdfunding schenkt de auteur tweeduizend exemplaren van dit boek aan Make-A-Wish. Deze stichting vervult de hartenwens van kinderen met een levensbedreigende ziekte, om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Titel: Heksenwens
Auteur: Guy Daniëls
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044825992
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Heksje Mimi en de baby – Kathleen Amant
Lees ook:Heksenparty en kleurwedstrijd
Lees ook:Heksje Lilly tovert in het circus – KNISTER
Lees ook:Het grote overblijfboek
Lees ook:Heksje Lilly. De reis naar Mandolan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>