Hoe het komt dat Sinterklaas nooit koude voeten heeft – Annemieke Pecht

Hoe het komt dat Sinterklaas nooit koude voeten heeftHoe het komt dat Sinterklaas nooit koude voeten heeft lees je in het gelijknamige boek van Annemieke Pecht waarin Sinterklaas aankomt in de haven waar Stinkie woont.

Stinkie is een lieve straathond die in een vuilnisemmer woont. Als Stinkie hoort dat de Sint alleen maar wat lekkers brengt als je je schoen zet, is hij eerst heel verdrietig.

Maar wanneer hij vlakbij zijn vuilnisemmer de allermooiste schoen vindt die hij ooit gezien heeft, zet Stinkie dolblij voor de eerste keer in zijn hondenleven zijn schoen.

Uiteindelijk blijkt het niet zomaar een schoen te zijn, maar de verloren pantoffel van… Sinterklaas zelf. Zo krijgt Stinkie niet alleen wat lekkers maar ook een nieuw baasje dat de allermooiste pantoffels van de hele wereld heeft.

Een mooi sprookjesachtig verhaal over Sinterklaas en een lieve straathond van het prentenboekenteam: schrijfster Annemieke Pecht en illustratoren Julie Van Zessen en Mieke Driessen.

Prentenboekenteam

Titel: Hoe het komt dat Sinterklaas nooit koude voeten heeft
Auteur: Annemieke Pecht
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044815771
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Jip en Janneke. Sinterklaas komt! – Annie M.G. Schmidt
Lees ook:Mijn hamster is een superster (Stinkie en Brinks 4) – Dave Lowe
Lees ook:Nijntje zet haar schoen – Dick Bruna
Lees ook:Dikkie Dik viert Sinterklaas
Lees ook:Lieve Sinterklaas – Kathleen Amant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>