In Holland staat een huis

In het boek In Holland staat een huis staan de leukste Nederlandse liedjes, versjes en verhalen. Het is het perfecte cadeauboek voor de feestdagen en een geweldig voorleesboek voor thuis, op school en in het kinderdagverblijf.

Dikkertje Dap die de giraf een klontje komt geven, met Nijntje op de fiets, stampen in de plassen met Ot en Sien, een dagje naar zee met Boer Boris en tellen met Kikker…

Dit oer-Hollandse voorleesboek bevat een verrassende combinatie van bekende liedjes, beroemde figuren en nostalgische en moderne avonturen in en over Nederland. Van Olifantje in het bos tot Twee emmertjes water halen, van schaatsenrijden, hagelslag en Koningsdag. Wie opgroeit met dit voorleesboek raakt al jong vertrouwd met het mooiste uit de Nederlandse jeugdliteratuur.

Met tekst en illustraties van Annie M.G. Schmidt, Fiep Westendorp, Jet Boeke, Rie Cramer, Dick Bruna, Charlotte Dematons, Max Velthuijs en vele anderen en een luxe uitvoering met een leeslint en een glanzend katoenen omslag.

Titel: In Holland staat een huis
Auteur: Diverse auteurs
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025868611
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Er ís er een járig! Annie M.G. Schmidt 100 jaar
Lees ook:Het voorleesboek voor broertjes en zusjes
Lees ook:De Petteflet staat in Madurodam
Lees ook:Hier woon ik – Fiep Westendorp
Lees ook:Klassieker: Het grote voorleesboek voor broertjes en zusjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>