Kleine Kladder de piraat – Harmen van Straaten

Kleine Kladder de piraatEr is een piraatje dat van plan is om alle kinderharten te gaan veroveren… en dat piraatje heet Kleine Kladder! Kleine Kladder de piraat is het eerste deel van een nieuwe serie door de schrijver Harmen van Straaten.

Kleine Kladder woont op een eiland midden op zee. Niemand mag weten dat het een pirateneiland is. Er wonen nog echte, woeste piraten! Maar Kleine Kladder is anders dan de rest. Toen hij geboren werd, zag hij eruit als een engeltje. Andere piratenbaby’s waren juist bij hun geboorte al ontzettend lelijk.

Kleine Kladder is altijd aardig en op school doet hij goed zijn best. De andere piraten vinden hem maar raar. Maar dan dreigt het geheim van het pirateneiland bekend te worden. Kleine Kladder is de enige die het eiland kan redden. Is het kleine piraatje slim genoeg?

‘Waar hebben we dit toch aan verdiend?’ moppert Brute Berend.
‘Een zoon met goede manieren! Waarom houdt hij nou niet gewoon van knallende kanonnen? Nee hoor, dat snotjong spreekt altijd met twee woorden. Hij leest het liefst boeken, en hij houdt van rekenen en tekenen. Wat moet er van hem terechtkomen?

Titel: Kleine Kladder de piraat
Auteur: Harmen van Straaten
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020682953
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Fien in de hoofdrol
Lees ook:Tip van de week: Het grote Sinterklaas versjes en verhalen boek
Lees ook:Het Gouden Boek van Harmen van Straaten
Lees ook:Piraat Jan-Wolf – Natalie Quintart
Lees ook:Het grote Sinterklaas versjes en verhalen boek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>