Rubriek: Advertorial

Advertorial

ADV: Bij Poobies maak je zelf de leukste geboortekaartjes!

De geboorte van je kleintje is een bijzonder moment en bij deze belangrijke gebeurtenis hoort natuurlijk een prachtig kaartje. Zoek je geboortekaartjes die écht bij je passen? Ontwerp ze dan gewoon zelf! Bij Poobies is dat heel eenvoudig en vooral superleuk om te doen.

Lees verder...

ADV: Ontwerp je eigen T-shirt met opdruk!

 Wil je een super leuk kinder T-shirt bedrukken  Dat kan bij Rainbowbabies! Wij hebben T-shirts in alle kleuren van de regenboog. Kies een kleur, kies je lettertype of plaatje en maak een uniek, eigen kinder T-shirt! Alle kinderkleding van Rainbowbabies zijn van 100% katoen en van goede kwaliteit. Ook leuk om als cadeau te geven!

Lees verder...

ADV: LIGA MilkBreak: 3x beter dan de gemiddelde melkbiscuit!

Kinderen zijn volop in de weer: ze moeten zich concentreren op school, maar ze stoeien, spelen en ravotten daarnaast natuurlijk ook. Het is daarom belangrijk om bewust te kijken naar wát je je kind geeft, om vervolgens iets te kiezen dat verantwoord is. Daarnaast wil je je kind natuurlijk ook iets geven dat lekker is.

Lees verder...

ADV: Laat je kind niet vallen

Als ouder moet je er niet aan denken dat je kind iets overkomt. Toch breng je je kind nog te vaak onbewust in gevaar. Zo laat maar liefst 80% van de ouders hun kind wel eens alleen op het balkon spelen, gebruiken 3 van de 5 ouders geen raamslot, en laat 20% hun baby wel

Lees verder...