Tijdlijn getipt door DWDD Boekenpanel

De Wereld Draait DoorHet kinderboek Tijdlijn van Peter Goes werd vanavond getipt door het boekenpanel van De Wereld Draait Door. Het bijzondere boek neemt je mee op reis door de wereldgeschiedenis.

Van de dinosaurussen tot de Vikingen, van de Romeinen tot de Egyptenaren, van de ridders tot de grote kunstenaars, van burchten tot wolkenkrabbers, allemaal komen ze aan bod in dit complete overzicht.

“Het leuke is dat het de grote dingen zijn die we al wisten, maar daartussen mengt hij ook allemaal kleine feitjes,” aldus het boekenpanel.

“Het is eigenlijk een kinderboek, maar je kunt het als volwassene ook gewoon lezen, want er is zoveel te zien. Het is gewoon heel de wereldgeschiedenis, maar zo dichtbij gebracht en zo fantastisch gemaakt.”

Omdat het een boek is voor iedereen – van 8 tot 88 – werd het door het boekenpanel gekozen tot één van hun vier boekentips voor de maand oktober.

Peter Goes tekende in dit prachtige kijkboek op groot formaat de hele wereldgeschiedenis als één doorlopend verhaal. Eerder deze maand werd het boek al op deze blog besproken.

Lees ook:Tijdlijn – Peter Goes
Lees ook:Keverjongen getipt door DWDD Boekenpanel
Lees ook:Stukjes Hemelblauw getipt door DWDD Boekenpanel
Lees ook:Spannend filosofisch kinderboek: Dio, De duistere roos
Lees ook:Tijdlijn doeboek – Peter Goes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>