Poesje Nel, de opera

poesjenel_operaHet kinderboek poesje nel van Dick Bruna is bewerkt tot een opera. De première is op 22 november in het Dick Bruna Huis.

Meeslepend
Poesje nel, de opera, is speciaal bedoeld voor peuters en hun ouders. De voorstellingen worden gehouden in het Dick Bruna Huis in Utrecht, zo meldde het museum vrijdag.
poesje nel is een meeslepend verhaal over een poesje dat graag een indiaan wil zijn. Maar waar wonen de indianen en hoe kom je daar? Bruna schreef het boekje al in 1959.

Indianen
In de voorstelling van Opera Tralala gaat poesje nel samen met de kinderen op zoek naar de indianen. Het is een verhaal over de nieuwsgierigheid van een kind, het willen ontdekken van de wereld. Doel van het project is kinderen te stimuleren in hun creatieve, cognitieve en sociaal-emotionele vaardigheden. Ook wil het project bijdragen aan het contact tussen kinderen, ouders en hun voorschool.

Praktisch
De voorstelling van Opera Tralala gaat op 22 november in première in het Dick Bruna Huis en is bedoeld voor kinderen vanaf ca. 2 jaar. In het Dick Bruna Huis wordt gespeeld in november, december, februari, maart en april. Tussendoor zijn er nog voorstellingen op diverse plaatsen in Nederland. Een volledige speellijst is te vinden op de website van Opera Tralala. Voor alle vrije voorstellingen in het Dick Brunahuis kan gereserveerd worden via [email protected] of op +31.30.236.23.93 dinsdag t/m vrijdag van 10 tot 13 uur.

[Bron: Opera Tralala - Villakakelbont]

Lees ook:Gratis naar Dick Bruna Huis met snor of bloemetjesjurk
Lees ook:Afsluiting van de Zomer van Dick Bruna
Lees ook:Dick Bruna: 120 boeken
Lees ook:Dick Bruna’s nijntje wordt 55 jaar!
Lees ook:60 jaar Nijntje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>