Harry Potter Special op VT4

Harry Potterfans worden vanavond in de watten gelegd op de Belgische zender VT4. Eerst krijgen ze Harry Potter and the Prisoner of Azkaban te zien en daarna nog een special over ‘the making of’ Harry Potter and the halfblood prince.

Achter de schermen
Harry Potterfans blijven beter zitten na Harry Potter and the prisoner of Azkaban (VT4 om 20.40 uur), want na de film neemt VT4 (om 23:05) een kijkje achter de schermen van Harry Potter and the halfblood prince, de zesde film over de tienertovenaar die deze week in London in première ging en bij ons op 15 juli in de zalen komt.

Bruggen opblazen
Ann Van Elsen praat op de set onder meer met hoofdrolspeler Daniel Radcliffe en regisseur David Yates. Ze ontdekt hoe de makers de decors bouwen en de griezels tot leven wekken en ze mag ook zelf een bezemsteel berijden. Ze komt er ook te weten hoe de filmmakers een van de grootste bruggen van Londen opblazen. Ann krijgt ten slotte ook alle details over Rons eerste kus en staat oog in oog met het engste nieuwe personage uit de film.

[Bron: De Standaard - De Morgen - Villakakelbont]

Lees ook:Vanavond op tv! Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Lees ook:Geschrapte scénes uit Halfbloedprins
Lees ook:Première Harry Potter and the Half blood Prince in London
Lees ook:Harry Potter breekt ook Nederlandse bioscooprecords
Lees ook:Teveel geweld in Harry Potter?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>