LEGO Ninjago: Het boek van de film

LEGO Ninjago boek van de film V6 NIEUW FORMAAT.inddIn het verre NINJAGO City zijn goed en kwaad… familie van elkaar?! Uitgeverij Meis & Maas heeft Het boek van de film LEGO Ninjago speciaal voor alle fans uitgebracht in het Nederlands.

De tiener Lloyd Garmadon leeft al zijn hele leven in de schaduw van zijn vader, Lord Garmadon, die een kwaadaardige krijgsheer is. Maar Lloyd heeft zich door zijn vaders reputatie nooit van het rechte pad af laten brengen.

Zijn vrienden Nya, Kai, Cole en Zane vormen samen met hem het Geheime Ninja-team. In hun strijd tegen Garmadon en zijn leger van angstaanjagende Haaimannen gebruiken ze supercoole mecha’s.

Dat verandert allemaal als Garmadon een grootscheepse aanval inzet op Ninjago City, NU moeten Lloyd en de andere leden van het Geheime Ninja-team alles op alles zetten in hun strijd tegen het kwaad. Zullen ze de innerlijke krachten vinden om de stad te redden… en het er zelf levend vanaf brengen?

Titel: LEGO Ninjago – Het boek van de film
Uitgeverij: Meis & Maas
ISBN: 9789030503378
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:LEGO Ninjago: Het boek van Spinjitzu – Adam Beechen
Lees ook:Verhalen van de geesten (LEGO Ninjago 2)
Lees ook:LEGO Ninjago: De complete gids
Lees ook:Luchtpiraten (LEGO Ninjago 3)
Lees ook:Meesters der elementen (LEGO Ninjago 1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>