Eddie, Belle & Flo – Inga Mol

Eddie Belle FloWat zou jij doen… met tien miljoen? Eddie, Belle & Flo is een vrolijk, absurd en spannend verhaal van debutante Inga Mol over een gewone, aardige jongen voor lezers met humor vanaf 8 jaar.

De oom van Eddie wint een prijs. Tien miljoen! Eddie weet wel wat hij daarmee wil doen: gaan studeren en een beroemd geleerde worden. Maar zijn oom denkt daar heel anders over. Hij haalt Eddie juist van school en neemt hem mee op reis.

Veel te duur, vindt Eddie. En dan duikt er ook nog iemand op die hen wil bestelen … Gelukkig krijgt hij hulp van zijn vriendin Flo en haar hondje Belle, een waakhond eersteklas.

‘Bedenk jij ook weleens wat je met een grote prijs zou doen? Met bijvoorbeeld tien miljoen? Nou, ik wel. Maar dat je er ook zo’n grappig avontuur mee kunt beleven als Eddie, dat had ik echt nog nooit bedacht.’ – Inga Mol

Titel: Eddie, Belle & Flo
Auteur: Inga Mol
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044828863
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Genomineerden Hotze de Roosprijs 2017
Lees ook:Buitenaards kattenkwaad (Eddie Kei 2) – Simon Cherry
Lees ook:Koning Eddie en het machtige monster (Koning Eddie 2) – Andy Riley
Lees ook:Belle en het Beest – An Leysen
Lees ook:De schat van Gruizelkaak (Eddie Kei 1) – Simon Cherry

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>