Titans – Victoria Scott

‘Ik zou kunnen winnen,’ fluister ik. ‘Er is niemand die dat zo graag wil als ik.’ Van Victoria Scott, de succesvolle auteur van Water & Vuur en IJs & Steen is nu een nieuw boek verschenen: Titans.

Astrid kijkt al haar hele leven naar de races van de Titans. Deze mechanische paarden zijn onbetaalbaar voor het gewone volk, maar ze spreken des te meer tot de verbeelding. Wie wedt op de juiste ruiter kan al zijn schulden vereffenen.

Astrids familie dreigt uit huis gezet te worden. Dan krijgt Astrid de kans van haar leven: meedoen aan de race! De races zijn vol gevaren en valkuilen… en durft ze haar leven toe te vertrouwen aan een supersnelle machine?

Maar ís Vrijbuiter wel een machine? Of schuilt er ergens in dat futuristische stalen paard een vriend die Astrid beter begrijpt dan wie dan ook?

Titel: Titans
Auteur: Victoria Scott
Uitgeverij: Young & Awesome
ISBN: 9789025872335
Voor Young Adults.

Lees ook:IJs & Steen – Victoria Scott
Lees ook:Meedogenloos (The Cruelty 1) – Scott Bergstrom
Lees ook:ALMA wordt vandaag uitgereikt
Lees ook:Vrrroem! – Jonathan Litton
Lees ook:Het Klokhuis paardenboek – Victoria Farkas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>