Toen de vogels kwamen – Marijn Backer

Toen de vogels kwamen van Marijn Backer bevat betoverende (troost)verhalen over leven, loslaten en verder durven kijken dan het hier en nu en prachtige illustraties van Caren Limpens.

Sanne is ziek. Ze slaapt steeds meer en ze weet dat ze niet meer beter zal worden. Ze krijgt een sprookjesboek waaruit haar moeder haar voorleest. Fee, het heksenmeisje uit een van de sprookjes, komt Sanne helpen. Alleen Sanne kan haar zien.

Langzamerhand gaat haar werkelijkheid over in de sprookjeswereld waar Fee haar van vertelt. Fee stuurt haar vriend de zwaluw naar het land van de nacht om een geneesmiddel voor Sanne te zoeken. Of kan de man met het toverfluitje Sanne redden? En Sanne zelf? Wat wil zij?

Marijn Backer werkt op een middelbare school. Hij schreef deze verhalen voor een leerlinge die ziek werd. Zo ontstond een bijzondere raamvertelling die raakt en ontroert.

Titel: Toen de vogels kwamen
Auteur: Marijn Backer
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025868628
Voor alle leeftijden.

Lees ook:En toen kwamen de monsters – Harmen van Straaten
Lees ook:Sanne @ Sanne en haar band – Evelien van Dort
Lees ook:Sanne in de selectie (Sanne 5) – Paula van Manen
Lees ook:Sanne op de ski’s (Sanne 7) – Paula van Manen
Lees ook:Sanne @ Sanne op tournee – Evelien van Dort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>