Slaap lekker! 7 sprookjes om bij weg te dromen

Wat is er nu heerlijker dan voorgelezen worden voor je gaat slapen? Voorgelezen worden met het betoverende licht van een lampion erbij! In dit boek staan zeven sprookjes over Klaas Vaak, geschreven door Hans Christian Andersen.

Voor iedere avond van de week één. Zet de lampion in elkaar (geen schaar of lijm nodig), luister naar de voorleesverhaaltjes en droom heerlijk weg… Bedtijd was nog nooit zo knus! Met illustraties van de Italiaanse knipkunstenares Agnese Baruzzi.

Titel: Slaap lekker! 7 sprookjes om bij weg te dromen
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021678177
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Slaap lekker! – Geronimo Stilton
Lees ook:De leukste sprookjes voor jongens & De mooiste sprookjes voor meisjes van Grimm en Andersen
Lees ook:Arabische sprookjes – Rodaan Al Galidi
Lees ook:Tessel viert Sint-Maarten – Marianne Witte
Lees ook:Knibbel knabbel knuisje – Ivo de Wijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>