Slaap lekker! – Geronimo Stilton

Slaap lekker! is een prachtig boek met meer dan 80 voorleessprookjes over heksen, prinsen, trollen en nog veel meer mysterieuze wezens, speciaal samengesteld voor de allerkleinste Stilton-fans! De lengte van de verhalen wordt met drie symbooltjes weergegeven; voorlezen was nog nooit zo leuk!

Bedtijd was nog nooit zo leuk, want het is een droom om naar deze bundeling prachtige sprookjes te luisteren! Ruim tachtig mysterieuze, sprookjesachtige, grappige en verbazingwekkende verhalen zijn in dit voorleesboek verzameld.

De kleintjes wanen zich al luisterend in een wereld vol feeën, orken, kabouters en heksen. En om het juiste verhaaltje te kiezen voor het slapengaan, wordt de lengte van de verhalen met drie diertjes aangekondigd: met een lieveheersbeestje vlieg je door de kortste sprookjes heen, speciaal voor kinderen die al knikkebollend in bed liggen. Een slakje staat voor de middellange verhalen, waarmee je kinderen langzaamaan dromenland in leidt. Bij een sprinkhaan hop je over de langste verhalen – alleen voor de klaarwakkere kindertjes die nog làng niet willen slapen…

Titel: Slaap lekker!
Auteur: Geronimo Stilton
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085924326
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:De dertig mooiste verhalen van De Sprookjesverteller – Thé Tjong-Khing
Lees ook:Slaap lekker! 7 sprookjes om bij weg te dromen
Lees ook:Woezel & Pip – Slaap lekker
Lees ook:Slaap lekker, Uiltje – Stephanie Shaw
Lees ook:De leukste sprookjes voor jongens & De mooiste sprookjes voor meisjes van Grimm en Andersen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>