Jippie! En de ridders van Hak (Prinses Super 2) – Sanne Rooseboom

Jippie! En de ridders van Hak is het tweede avontuur over Prinses Super van Sanne Rooseboom. Het is een avontuurlijk en grappig modern sprookje en leuk als voorleesboek en als ‘echt’ leesboek voor beginnende lezers.

Sannne Rooseboom debuteerde in 2016 met het hilarische kinderboek Jippie! Een humeurig sprookje (7+). En nu is er al een nieuw avontuur van prinses Super: Jippie! En de ridders van Hak.

De ridders van Hak zijn dol op slopen. Ze duwen joelend muurtjes omver, hakken bomen om en maken van elk huis een hoopje stenen. Prinses Super en haar vriendje Max zijn de enigen die ze kunnen stoppen.

In dit opgewekte sprookje, vertrekken de ridders namelijk naar buurland Grom, om daar de boel eens lekker te slopen. De boze koning van Grom vraagt hulp in Jippie, een land waar iedereen altijd blij is.

Maar de koning en koningin van Jippie eten veel liever regenboogcupcakes dan dat ze zich zorgen maken over ridders. Lukt het Super en Max om een slim plan te bedenken? En hoe versla je onstuimige ridders als je een ochtendhumeur hebt?

Titel: Jippie! En de ridders van Hak
Serie en deel: Prinses Super 2
Auteur: Sanne Rooseboom
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000353941
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Jippie! Een humeurig sprookje – Sanne Rooseboom
Lees ook:Prinses Piccalilly – Saarein te Brake
Lees ook:Prinses Cupcake – Sanne Miltenburg
Lees ook:De avonturen van prinses Kaatje en koning Kamiel – Hetty van Aar
Lees ook:Grom Grom – Mack

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>