Wondere sprookjesschat – Mary Hoffman

Wondere sprookjesschat van Mary Hoffman is een superdik sprookjesboek met prachtige illustraties van Anna Currey. Alle bekende sprookjes zijn verzameld en geïllustreerd met aquarel tekeningen.

Sprookjes zijn een belangrijk onderdeel van onze kindertijd. Mary Hoffman, een ervaren verhalenvertelster, heeft in deze prachtige uitgave 26 klassieke sprookjes naverteld. Dit boek is uitermate geschikt om voor te lezen en is zowel voor jong als oud een aanrader.

Sommige verhalen zijn heel grappig, andere hebben een dramatische ontwikkeling, maar allemaal zijn ze betoverend voor jong en oud. De sprookjes zijn ingedeeld op soort: verhalen met een moraal, liefdesverhalen, toververtellingen en verhalen over vindingrijke helden.

Dankzij de mooie teksten van Mary Hoffman en de prachtige tekeningen van Anna Currey komen deze sprookjes ook voor een nieuwe generatie kinderen opnieuw tot leven.

Titel: Wondere sprookjesschat
Auteur: Mary Hoffman
Uitgeverij: Deltas Centrale Uitgeverij
ISBN: 9789024380657
Voor alle leeftijden.

Lees ook:Het mooiste sprookjesboek – Mary Hoffman
Lees ook:De leukste sprookjes voor jongens & De mooiste sprookjes voor meisjes van Grimm en Andersen
Lees ook:De wondere sprookjeswereld van Grimm en Andersen
Lees ook:Het geweldige grote vriendjesboek – Mary Hoffman
Lees ook:Disney: Wondermooie sprookjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>