De leukste sprookjes voor jongens & De mooiste sprookjes voor meisjes van Grimm en Andersen

Sprookjes blijven populaire voorleesverhalen. Vandaar dat Uitgeverij Deltas de leukste sprookjes voor jongens en de mooiste sprookjes voor meisjes van Grimm en Andersen heeft gebundeld. Dit omvat alle bekende sprookjes, speciaal geselecteerd voor jongens en meisjes.

De sprookjes van Grimm en Andersen zijn wereldberoemd. De tijd schijnt geen vat te hebben op de prachtige verhalen die al generaties lang aan kinderen worden voorgelezen.

Sneeuwwitje, Het lelijke eendje of De wolf en de zeven geitjes blijven jong en oud boeien. Ook deze boeken bevatten een heleboel klassieke sprookjes. Maar het speciale aan deze uitgaven zijn ongetwijfeld de tekeningen.

Ze voeren ons terug naar vroegere tijden. Jarenlang leidden deze prachtige illustraties een verborgen leven in ons archief. Nu krijgen ze een nieuw leven in dit boek! Ze creeëren een speciale sfeer die uitstekend past bij de mooie sprookjes.

Titel: De leukste sprookjes voor jongens van Grimm en Andersen / De mooiste sprookjes voor meisjes van Grimm en Andersen
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 97890447444539789044744460
Sprookjes voor jong en oud.

Lees ook:De wondere sprookjeswereld van Grimm en Andersen
Lees ook:Mijn mooiste sprookjes in vertelplaten – Gebroeders Grimm & Yayo Kawamura
Lees ook:Wondere sprookjesschat – Mary Hoffman
Lees ook:De sprookjesverteller: Sprookjes van Andersen – Thé Tjong-Khing
Lees ook:Het mooiste sprookjesboek – Mary Hoffman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>