Prinses Piccalilly – Saarein te Brake

Prinses PiccalillyPrinses Piccalilly is een nieuw sprookje van Saarein te Brake met illustraties van Sassafras De Bruyn. Het is een grappig en romantisch sprookje over hoe liefde je kan laten lachen. 

Prinses Piccalilly is boos geboren. Ze kijkt altijd zuur en lacht nooit. Als de koning en de koningin een prins voor haar zoeken, stuurt ze alle kandidaten weg. Tot een prins haar gewoon voorbijrijdt…

Illustratrice Susanne Boer beschrijft het werk van Sassafras De Bruyn op haar website: ”Het boek Prinses Piccalilly heeft dezelfde lijnvoering en kleurgebruik als het boek Cleo. Ook de illustraties in dit boek zijn dromerig en sfeervol.”

“Toch is de stijl wel iets anders, gedetailleerder en minder sterk aanwezige verfspatten en abstracte krijtvegen. Alles is wat meer binnen de lijntjes. Ik herken er ook een tikkeltje Disney in.”

Prinses Piccalilly Illustratie

Titel: Prinses Piccalilly
Auteur: Saarein te Brake
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044825633
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Cleo – Sassafras De Bruyn
Lees ook:Bijbel. Verhalen uit het Oude Testament – Sassafras De Bruyn
Lees ook:Het echte sprookje van De Kleine Prins – Antoine de Saint-Exupéry
Lees ook:Prinses Arabella en Omi – Mylo Freeman
Lees ook:Als ik groot en sterk was – Agnès Laroche

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>