Keteltje prinsessenpret – Jeska Verstegen

Het meest eigenwijze prinsesje van het land is terug. Keteltje fietst met vaart door een nieuwe bundel dolle avonturen. Na Keteltje prinses op les en Keteltje prinses met praatjes is het nu tijd voor Keteltje prinsessenpret!

We zien Keteltje op haar nieuwe fiets, in haar gouden vuilniswagen, en in de lange hofauto om een regenboog voor Prins Opa’s verjaardag te kopen. DAGHALLO! Ze is streng voor burgemeesters, lief voor varkentjes, zorgzaam voor Koningin Moeder en een supervriendin voor Doffie en Prins Flip.

Iedereen kan iets van Prinses Keteltje leren, van de Minister van Verkeer tot de Koning van Zweden. En vanaf nu vieren we ieder jaar: Het is Fijn om Klein te Zijn Festijn! Gewoon omdat Keteltje het kersje op de taart is.

“Jeska Verstegen bedacht een prinses met pit, een eigenwijs meisje in de traditie van Floddertje en Otje.” - Dagblad van het Noorden

Keteltje is favoriet bij kinderen van 5 tot 8 jaar, maar ook bij voorleesouders! Keteltje prinses op les werd bekroond met de Leespluim. Van Keteltje’s boeken zijn dan ook al 10.000 exemplaren verkocht.

Wil je graag een kleurplaat van Keteltje voor je kind(eren)? Ga dan naar de website van Uitgeverij Leopold en maak een keuze uit het aanbod.

Titel: Keteltje prinsessenpret
Auteur: Jeska Verstegen
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025867683
Voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar.

Lees ook:Keteltje op pad met Prins Opa – Jeska Verstegen
Lees ook:Keteltje en de superstrik – Jeska Verstegen
Lees ook:Keteltje, prinses op les – Jeska Verstegen
Lees ook:Bofferdje – Jeska Verstegen
Lees ook:Leespluim november 2013: Keteltje prinses op les – Jeska Verstegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>