Mama laat haar oren uit – Brigitte Minne

Mama laat haar oren uitMama laat haar oren uit van Brigitte Minne en Tim Van Den Abeele is fictie met bijzondere portretten van bekende AA Gent voetballers. En achterin het boek vind je tips om gehoorschade te voorkomen.

Het boek werd gemaakt in samenwerking met Ahosa en bevat een sterk verhaal over de gevolgen van gehoorschade én over voetbal. Merel voelt zich een buitenbeentje in haar gezin. Haar ouders en broer zijn erg muzikaal.

Maar Merel is gek op voetbal en grote fan van de Buffalo’s. Ze schrijft alles op in haar dagboek, Blauwwit. Op een dag gebeurt er een ongeluk. Tijdens het vuurwerk op oudejaarsavond loopt mama gehoorschade op.

Titel: Mama laat haar oren uit
Auteur: Brigitte Minne
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462912717
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Heksenfee – Brigitte Minne
Lees ook:Juf Jet is top! – Brigitte Minne
Lees ook:Gelukkige VADERdag, Silvie – Brigitte Minne
Lees ook:Sim sa la bim! – Brigitte Minne
Lees ook:Lizzy leert fietsen – Brigitte Minne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>