Love Stories: Ellen en No (For Girls Only!) – Hetty van Aar & Danny De Vos

Love Stories Ellen en NoIn het eerste boek van Love Stories volgden we de love story van Yelien en Stan. Dit tweede boek in de reeks is weerom een meeslepend verhaal over een ontluikende liefde met een van de For Girls Only-meisjes in de hoofdrol.

Ellen heeft verkering met Emiel. Ze repeteren voor een muziekwedstrijd: Ellen zingt, Emiel begeleidt haar op de piano. Ook No – een vriend van Stan – doet mee aan die wedstrijd. Niet omdat hij zo van muziek houdt… maar om indruk te maken op Ellen! En dat lukt behoorlijk… Ellen smelt helemaal voor No. Maar kan ze het wel uitmaken met Emiel?

Titel: Love Stories – Ellen en No
Serie: For Girls Only!
Auteur: Hetty van Aar & Danny De Vos
Uitgeverij: SU Books
ISBN: 9789002263088
Voor kinderen vanaf 11 jaar.

Lees ook:Love Stories: Yelien en Blue Boy (For Girls Only!) – Hetty van Aar & Danny De Vos
Lees ook:Ellen in de spotlights (For Girls Only!) – Hetty van Aar
Lees ook:Het dagboek van Ellen (For Girls Only!) – Hetty van Aar
Lees ook:Eline in love (For Girls Only!) – Hetty van Aar
Lees ook:Stan stop de trein – Bart Van Nuffelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>