Gena & Finn – Hannah Moskowitz & Kat Helgeson

Gena FinnGena en Finn zouden elkaar nooit hebben leren kennen – als ze niet allebei fan geweest waren van dezelfde televisieserie. Gena & Finn is een roman voor Young Adults van Hannah Moskowitz en Kat Helgeson en vertaald naar het Nederlands door Aline Sax en Maren Stoffels.

De achttienjarige Gena is een populaire blogster die zich staande probeert te houden als eerstejaars aan de universiteit. De tweeëntwintigjarige Finn probeert de eindjes aan elkaar te knopen in een grootstad en vraagt zich ondertussen af hoe het verder moet met haar vriendje. Hoe verschillend ze ook zijn, de meisjes beseffen dat hun relatie dieper gaat dan de fanfictie die ze online schrijven. Als het noodlot toeslaat en Gena’s leven overhoop gooit, kan enkel Finn haar helpen.

En ook dat gaat niet zonder slag of stoot. E-mails, sms-berichten, dagboekfragmenten en blogposts vertellen het verhaal van Gena en Finn, een verhaal van digitale vriendschap en liefde.

Titel: Gena & Finn
Auteur: Hannah Moskowitz & Kat Helgeson
Uitgeverij: Davidsfonds
ISBN: 9789059088368
Voor Young Adults.

Lees ook:Eerste leven (Everlife 1) – Gena Showalter
Lees ook:Levensbloed (Everlife 2) – Gena Showalter
Lees ook:Hartenkoningin (The White Rabbit Chronicles 3) – Gena Showalter
Lees ook:Door de storm – Chris Vick
Lees ook:Schaduw van de tijd – Jen Minkman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>