Het ongeluk project – Julie Buxbaum

Het ongeluk projectHet ongeluk project is een prachtige en ontroerende roman voor Young Adults van de New York Times-bestsellerauteur Julie Buxbaum.

David houdt van feiten, getallen en zijn notitieboekje. Zit al 622 dagen alleen tijdens de schoolpauze. Kit gaat voor het eerst weer naar school nadat haar vader is verongelukt.

Sinds haar vaders dood, weet Kit niet meer hoe ze met haar vriendinnen moet praten. In de pauze gaat ze daarom naast David zitten in de hoop met rust gelaten te worden. Maar Davids vreemde directheid blijkt juist een verademing. Zo ontstaat een wonderlijke vriendschap.

Als Kit en David samen ‘Het ongeluk project’ opstarten om meer te weten te komen over het auto-ongeluk van Kits vader, hebben ze geen idee wat dit teweeg brengt. Kan hun vriendschap de waarheid overleven?

Titel: Het ongeluk project
Auteur: Julie Buxbaum
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026144561
Voor jongeren vanaf 13 jaar.

Lees ook:Vertel me drie dingen – Julie Buxbaum
Lees ook:Uit de schaduw – Rom Molemaker
Lees ook:Het wonderlijke verhaal van Alice Toet – Patricia David
Lees ook:Het Eos-project – Mirjam Mous
Lees ook:Neem mijn hand – Kate DiCamillo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>