Sterker dan jij – Kaat De Cock

Sterker dan jij van Kaat De Cock is een realistisch en aangrijpend verhaal over liefde en huiselijk geweld. Begrijp waarom Lara denkt dat ze haar blauwe plekken zelf verdiend heeft. Voor Young Adults.

Lara kan haar geluk niet op. Haar kersverse vriendje Kobe is knap, grappig, charmant en ook nog eens smoorverliefd op haar. Bovendien verwent hij haar graag met cadeautjes en weet hij haar vriendinnen helemaal in te palmen.

Als Kobe een keertje woedend op haar wordt zonder duidelijke reden, vergeeft ze het hem dan ook. Niemand is perfect, toch? Maar tijdens een aanvankelijk superromantisch weekendje weg blijkt dat Kobes woedeaanval niet eenmalig was.

Titel: Sterker dan jij
Auteur: Kaat De Cock
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044829747
Voor Young Adults.

Lees ook:Niets om het lijf – Kaat De Kock
Lees ook:Het geheugenboek – Lara Avery
Lees ook:Kobe maakt een museum – Ashild Kanstad Johnsen
Lees ook:Kit en Kaat en de bruidstaart – Jolanda Horsten
Lees ook:Selfie – Kaat De Kock

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>