Makkelijk lezen: Vier knagers in het Wilde Westen – Geronimo Stilton

Vier knagers in het Wilde WestenCactus City, een prikkelende stad waar je zeker heen moet gaan … toch? Geronimo is eerst enthousiast als hij samen met Thea, Benjamin en Klem naar het Wilde Westen vertrekt, maar het tripje krijgt een onverwachte wending.

Dit gebeurt namelijk als ze de Zwarte Schietmuizen tegen het muizenlijf lopen en Geronimo ineens oog in oog staat met een enorme, woeste stier. Gi-ga-geitenkaas, een verhaal waar je je in elk geval nìet stierlijk bij verveelt!

Dit boek valt onder de Makkelijk Lezen serie en heeft een leesniveau vergelijkbaar met AVI E4. Makkelijk Lezen boeken zijn erop gericht om kinderen te stimuleren om te lezen. Het zijn echt Stilton boeken, maar dan wel met grotere letters, korte zinnen, extra witregels en zonder moeilijke woorden. De leukste manier om te leren lezen!

Titel: Vier knagers in het Wilde Westen
Serie: Makkelijk lezen
Auteur: Geronimo Stilton
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085923954
Voor kinderen vanaf 7 jaar (AVI E4).

Lees ook:Makkelijk lezen: Ik ben geen topmuis – Geronimo Stilton
Lees ook:De grote Geronimo Stilton omnibus – Geronimo Stilton
Lees ook:Activiteitenkaarten van Geronimo – Geronimo Stilton
Lees ook:Griezelen in de achtbaan (Groene reeks 6) – Geronimo Stilton
Lees ook:Lang Leve Fantasia – Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>