Expeditie Zonnesteek (Noormuizen 3) – Geronimo Stilton

Expeditie ZonnesteekIn dit superspannende boek trotseert angstmuis Geronimorr de zeeën én zijn angsten om een veiliger oord voor de Noormuizen te zoeken. Rokfjord is namelijk niet langer een veilige thuishaven te noemen; de Monsterdraken weten steeds vaker het eiland te vinden!

Alsof dat niet genoeg is, wordt ook ontdekkingsmuis Erik Langsnorsson vermist. De naam van het schip de Helse Toeren doet hun expeditie eer aan als Geronimorr en zijn vrienden daarmee de zee op gaan om hem te zoeken, want het ene na het andere gevaar dient zich aan. Het wordt voor alle bemanningsmuizen een avontuurlijke reis om nooit meer te vergeten …

Titel: Expeditie Zonnesteek
Serie en deel: Noormuizen 3
Auteur: Geronimo Stilton
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085924333
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Zeesnorren & Monsterdraken! (Noormuizen 2) – Geronimo Stilton
Lees ook:Het gevecht tegen de Monsterdraken (Noormuizen 1) – Geronimo Stilton
Lees ook:Expeditie Regenwoud (Raaf en Papegaai 3) – Li Lefébure
Lees ook:Panda in de val (Expeditie Werelddier 1) – Gonneke Huizing
Lees ook:Expeditie verdwaald (Poptropica 2) – Mitch Krpata

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>