Boris op het ijs. Nijntjes avonturen groot en klein

Boris op het ijsLekker luisteren en kijken… dat doe je met dit boek + CD vol verhalen over nijntje en haar vrienden. Nijntje gaat na een regenbui lekker springen in de plassen en ze leert boris schaatsen aan de hand van zijn zelfgemaakte stoel.

Ook speelt ze de rol van roodkapje, leest een boek en vertelt opa spannende verhalen. Met nijntje hoef je je nooit te vervelen! Met: boris op het ijs, nijntje en de vogel, opa en het spook, nijntje en de bladeren, daan, de grote boze wolf en nijntje in de bibliotheek.

Titel: Boris op het ijs
Serie: Nijntjes avonturen groot en klein
Auteur: Dick Bruna
Uitgeverij: Rubinstein
ISBN: 9789047624202
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Zomerse verhalen Nijntjes avonturen groot en klein
Lees ook:Nijntjes avonturen groot en klein – Dick Bruna
Lees ook:Nijntjes avonturen – Dick Bruna
Lees ook:Nijntje verkrijgbaar in streektalen
Lees ook:Ben je bang in het bos, Grote Wolf? – Jan De Kinder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>