Zomerse verhalen Nijntjes avonturen groot en klein

Nijntjes avonturen groot en klein

Nu de zomer is aangebroken zijn de zomertitels van Nijntjes avonturen groot en klein er! Drie nieuwe boekjes met zomerse verhalen waarin de zomervakantie centraal staat. De boekenserie is gebaseerd op de gelijknamige nieuwe animatieserie, bekend van tv.

In elk deel ontdekt Nijntje samen met haar vriendjes de wereld om zich heen. Samen beleven ze kleine en grote avonturen. Van deze serie zijn al drie boekjes verschenen: ‘oma’s perentaart’, ‘nijntje en de onweersbui’ en ‘nijntje in de bibliotheek’. Speciaal voor de zomerperiode komen er nog drie zomerse titels bij.

Nijntje gaat kamperen
Nijntje en haar vriendjes gaan kamperen. Ze slapen in de tent in de tuin van betje. Maar dat is nog best spannend, met al die enge schaduwen. Gelukkig blijkt het snuffie te zijn, die ook graag in de tent wil slapen.

Nijntje maakt een zandkasteel
Nijntje is verdrietig, haar zandkasteel blijft instorten. Dan gaat ze maar schelpen verzamelen. Nina lukt het wel om een mooi zandkasteel te bouwen. Samen versieren ze nina’s zandkasteel met nijntjes schelpen.

Nijntje en het zomerfeest
Op het zomerfeest helpt nijntje bij het cafeetje van betje. Als een echte serveerster neemt ze bestellingen op. Maar wat moet ze veel onthouden, wat had boris ook alweer besteld?

Nijntje Illustratie

Titel: Nijntje gaat kamperen / Nijntje maakt een zandkasteel / Nijntje en het zomerfeest
Serie: Nijntjes avonturen groot en klein
Auteur: Dick Bruna
Uitgeverij: Mercis
ISBN: 978905647680997890564768169789056476823
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Nijntjes avonturen groot en klein – Dick Bruna
Lees ook:Boris op het ijs. Nijntjes avonturen groot en klein
Lees ook:Nijntjes avonturen – Dick Bruna
Lees ook:Nijntje speelt verstoppertje – Dick Bruna
Lees ook:Nijntje eerste woordjes – Dick Bruna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>