Complot op het Schedelslot (Rode reeks 5) – Geronimo Stilton

Geronimo als violist op het podium in een chique concertzaal? Dat is wel het laatste waar je aan denkt als het om Rokfords grootste stuntelmuis allertijden gaat. Maar toch is dat precies wat hem overkomt als hij op bezoek gaat bij de familie van zijn vriendin Duifje Duistermuis.

Op het Schedelslot is het gelegenheidsorkest van de Duistermuizen al weken bezig met oefenen voor een belangrijke muziekwedstrijd. Een horrorwedstrijd, waarvan de muziek je nachtmerries bezorgt. Maar een paar dagen voor de wedstrijd bezeert de violiste haar pols, waardoor ze niet meer kan spelen. Drie keer raden wie haar plaats moet innemen? Juist: Geronimo!

Maar hij speelt al jaren geen viool meer en bovendien is de angstaanjagende dirigent niet van plan om zomaar iemand op zijn peperdure Stradivarius-viool te laten spelen. Op aandringen van Duifje onderwerpt hij Geronimo aan drie zware proeven. Maar dan blijkt de viool spoorloos verdwenen te zijn…

Titel: Complot op het Schedelslot
Serie en deel: Rode reeks 5
Auteur: Geronimo Stilton
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085923978
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Recensie: Complot op het Schedelslot (Rode reeks 5) – Geronimo Stilton
Lees ook:Vleermuisgespuis (Gele reeks 1) – Geronimo Stilton
Lees ook:Schimmen in het Schedelslot – Geronimo Stilton
Lees ook:Valentijn en zijn viool – Philip Hopman
Lees ook:Snottebellenslakkensoep? Heerlijk! (Groene reeks 2) – Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>