Kaat en Ko (Kaat en Ko 1) – Vivian den Hollander

Kaat en Ko is een superspannende, nieuwe AVI-serie van Vivian den Hollander met levendige illustraties van Saskia Halfmouw. Kaat woont bij zee, met haar hond Ko en Gijs. Ze leest graag over piraten en wil later zelf ook piraat worden, al is ze niet zo heel dapper.

Op een dag ziet Kaat een fles aanspoelen. Ze gaat erop af, want misschien zit er wel een schatkaart in. Maar een onbekende jongen kruist haar pad. Hij noemt zichzelf Bink en is net in de buurt komen wonen.

Zijn vader zorgt voor het licht in de vuurtoren. Snel grist Bink de fles uit zee en hij rent ermee weg. Kaat gaat hem achterna. Langzaamaan worden ze vrienden en ze openen samen de geheimzinnige fles.

Er zit een briefje in met daarop de tekst: ZOEK DE SCHAT. Uiteraard gaan ze op zoek. Maar dan zijn ze verdwaald…

Het boek is herkenbaar en uitnodigend voor kinderen die leren lezen en bevat twee verhalen met een oplopend AVI-niveau (van AVI M3 naar AVI E3), dus je kunt lekker doorlezen! De verhalen zijn aandoenlijk, spannend en humoristisch.

Titel: Kaat en Ko
Serie en deel: Kaat en Ko 1
Auteur: Vivian den Hollander
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000349272
Voor beginnende lezers vanaf 6 jaar.

Lees ook:Kaat en Ko de zee op! (Kaat en Ko 2) – Vivian den Hollander
Lees ook:Pas op, opa! – Vivian den Hollander
Lees ook:Een knotsgek partijtje (Ministicks 6) – Vivian den Hollander
Lees ook:Opa’s griezelige gasten – Vivian den Hollander
Lees ook:Een roos voor Pip – Vivian den Hollander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>