Woezel & Pip – Samen spelen

Woezel en Pip doen het liefst alles samen: samen spelen, samen lachen, samen op avontuur. Er is nu weer een nieuw boekje verschenen: Samen spelen. Hierin staan 6 nieuwe verhaaltjes.

Woezel en Pip spelen elke dag met hun vriendjes Buurpoes, Molletje en de Zingende Tulpjes. Ze doen tikkertje en verstoppertje, geven een circusvoorstelling en gaan naar het partijtje van Buurpoes. Samen spelen is het allerleukst!

In 2015 bestaan de boeken van Woezel & Pip alweer 10 jaar! Inmiddels zijn de geesteskindjes van de overleden actrice en schrijfster Guusje Nederhorst niet meer weg te denken uit de fantasie van jonge kinderen en hun ouders – een bijzonder verhaal en bovenal: het is echt!

De wereld van Woezel & Pip is warm en veilig, maar er is ook genoeg te ontdekken. De Tovertuin is een wereld waar iedereen samenleeft, waar je mag vallen om weer op te staan, maar waar vooral het plezier, de magie en de glimlach centraal staan. Alle kindjes mogen meespelen met Woezel & Pip!

Titel: Woezel & Pip: Samen spelen
Auteur: Guusje Nederhorst, Louise Geesink & Wil Raymakers
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025867515
Voor kinderen onder de 6 jaar.

Lees ook:Woezel & Pip – Kom je spelen?
Lees ook:Woezel & Pip – De Tovertuin op z’n kop
Lees ook:Woezel & Pip – Aftellen tot Sinterklaas
Lees ook:Woezel & Pip – Buitenspelen
Lees ook:Woezel & Pip – Spelletjesdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>