Het verdwenen kuikentje

Moeder Kloek hangt samen met haar kuikens de was op. Dan blijkt dat er een kuikentje mist. ‘Misschien hebben we er eentje thuis vergeten,’ zegt moeder Kloek. Dus loopt ze terug naar huis. Maar ze vindt haar kuiken niet. En ook niet ergens anders. Zelfs de politie en de brandweer kunnen het kuikentje niet vinden. Dan klinkt er een zacht gepiep uit de wasmand…

Auteur en illustrator: Valeri Gorbachev

[isbn]9789051160901[/isbn]

Lees ook:Het vurige kuikentje – Christelle Huet-Gomez
Lees ook:Een grote dag voor kleine kuikens
Lees ook:Karel het kuiken – Nick Denchfield
Lees ook:Bij de brandweer: Maak je eigen brandweerkazerne
Lees ook:Hoe broedt een kip een ei uit?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>