De verdwaalde radeizigers – Erik van Os & Elle van Lieshout

De verdwaalde radeizigersDe verdwaalde radeizigers bevat gedichten van topduo Elle van Lieshout en Erik van Os en prachtige Fimo-illustraties door de populaire illustratrice Ann De Bode. De illustraties in deze bundel zijn gebaseerd op oude familiefoto’s.

Dwaal langzaam door dit fotoboek. Blader, kijk en tel en zoek. Neem het vliegtuig of de vogel, de kar, de zeppelin, de boot. Klim op de schildpad. Spring op de fiets. Vlieg of vaar of kruip of rijd samen met de Radeizigers, heel ver terug in de tijd. Grappige versjes met illustraties waarop je details blijft ontdekken.

Titel: De verdwaalde radeizigers
Auteur: Erik van Os & Elle van Lieshout
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462912595
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Niets liever dan jij – Erik van Os & Elle van Lieshout
Lees ook:Een dik jaar Julia en Ot – Elle van Lieshout & Erik van Os
Lees ook:Kees van Dijk – Elle van Lieshout & Erik van Os
Lees ook:Ik weet wat ik worden wil (met cd) – Erik van Os, Elle van Lieshout en Mies van Hout
Lees ook:Iiieeek een luis! Erik van Os en Elle van Lieshout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>