Hemelsblauwe jas – Nicolle van den Hurk

Hemelsblauwe jas is het dichtdebuut van de getalenteerde illustratrice Nicolle van den Hurk. Vrolijke, humoristische teksten worden hierin afgewisseld met ontroerende of serieuze onderwerpen. Het boek heeft het formaat van een prentenboek en bevat intrigerende en humoristische illustraties.

Velen zullen Nicolle van den Hurk kennen van het grote aantal boekillustraties en prentenboek dat ze in de loop der tijd maakte. In Hemelsblauwe jas schrijft ze in trefzekere taal en met veel humor over de merel die de kat van de buren even vergeten is en dat met zijn leven moet bekopen.

Maar ook over de wind die de bomen plaagt in de herfst, over een volle koektrommel die wel erg verleidelijk is en een witte muur die dat óók is (en vervolgens wordt vol getekend…). Maar moeilijkere onderwerpen als verdriet, gemis of een dwangneurose schuwt Nicolle niet. Nicolle maakte zelf de illustraties bij haar teksten.

Titel: Hemelsblauwe jas
Auteur: Nicolle van den Hurk
Uitgeverij: Karmijn
ISBN: 9789492168146
Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Saar in de herfst – Pauline Oud
Lees ook:Lente, zomer, herfst, winter – Britta Teckentrup
Lees ook:Ieder uur een avontuur – Frank van Pamelen
Lees ook:Bobbi in de herfst – Monica Maas
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Choco op bezoek bij opa – Nicolle Christiaanse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>