Als de bomen straks gaan rijden – Frank Adam en Milja Praagman

Meer dan honderd toegankelijke gedichten in een bundel. Heel bijzondere. Lees alleen al de titels, dan ben je verkocht!

In deze dichtbundel hoeven kinderen niet op te houden zich te verwonderen. Als kleine filosofen zoeken en vinden ze antwoorden in het grote, onbegrensde rijk van hun verbeelding. Zij wel! Heb jij het nog? Ben er dan maar zuinig op, dat grote goed verdwijnt bij de meesten als ze ouder worden.  Maar als je deze gedichten leest, dan krijg je het misschien wel weer terug. Het zit er echt nog wel hoor, we zijn het alleen vaak vergeten of kwijt geraakt. De bundel bevat meer dan honderd nieuwe en eerder gepubliceerde versjes.

De illustraties zijn eenvoudig en in heldere kleuren. De uitgebreide inhoudsopgave maakt je nieuwsgierig, laat je grinniken en schept verwachting. En die wordt wat mij betreft meer dan waar gemaakt. Echt een bundel om te hebben zodat je hem vaak kan bekijken.

Titel: Als de bomen straks gaan rijden
Auteur: Frank Adam
Illustraties: Milja Praagman
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789058387257
Vanaf ongeveer drie a vier jaar tot honderddertig

Lees ook:Waar ik ben – Diet Groothuis
Lees ook:Moeyaert genomineerd voor 2e bundel
Lees ook:Het Poëziepaleis
Lees ook:Ahoy! Gedichten over wilde dromen, klein geluk en groot gevoel – Reine De Pelseneer
Lees ook:Bijzondere gedichten van een 16-jarige

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>