Mijn stoere ontdekboek – Marieke ten Berge

Mijn stoere ontdekboekMijn stoere ontdekboek is een natuurlogboek voor kinderen, het soort boek waar elk kind blij van wordt. Wat is er nou leuker dan buiten zijn en dingen verzamelen en vastleggen?

Met veel schrijfruimte, weetjes over planten en dieren en doe-opdrachten. Achterin het boek zit een envelop, met daarin 4 ontdekkaarten voor o.a. vogels en insecten. Een stoer doeboek van Marieke ten Berge, die ook Mijn stoere vriendenboek en Mijn leukste teken- en schrijfboek maakte.

Titel: Mijn stoere ontdekboek
Auteur: Marieke ten Berge
Uitgeverij: Callenbach
ISBN: 9789029727204
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Mijn eerste doeboek – An Debaene & Marieke Claessens
Lees ook:De allerleukste insecten encyclopedie – Darlyne Murawski & Nancy Honovich
Lees ook:Er zit een gat in mijn boek – Hervé Tullet
Lees ook:Levensgroot: Insecten – Minori Kosugi
Lees ook:Mijn bloemenbewaarboekje, verenbewaarboekje & bladerenbewaarboekje – Lottaland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>