Een box vol emoties – Stine Jensen

Een box vol emoties bevat 40 emotiekaarten en werd geschreven door Zilveren Griffel-winnaar Stine Jensen, dé auteur van toegankelijke filosofieboeken voor kinderen. Met betoverende illustraties van Marijke Klompmaker.

Met de 40 prachtig vormgegeven emotiekaarten in deze box ga je op een speelse en vrije manier in gesprek over emoties. Er staan vragen op en gedachtes. Je kunt erover nadenken, over praten en er iets van leren. De box vol emoties sluit goed aan bij het vorig jaar verschenen Alles wat ik voel, maar je hebt het boek niet nodig om met de kaarten aan de slag te gaan.

Titel: Een box vol emoties
Auteur: Stine Jensen
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020695496
Voor alle leeftijden.

Lees ook:Alles wat ik voel: Het grote emotieboek – Stine Jensen
Lees ook:Feestje in mijn hoofd – Stine Jensen
Lees ook:Lieve Stine, weet jij het? – Stine Jensen
Lees ook:Ik voel me… – Pimm van Hest
Lees ook:Ik voel me zo – Frans Lasés en Jan Jutte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>