Alles wat je wilt weten over Sinterklaas (en nog veel meer!)

Hoe weet Zwarte Piet dat ik mijn schoen heb gezet?, Wat doet Sinterklaas als hij in Spanje is? en Wat zijn appeltjes van Oranje?. Zodra Sinterklaas weer in het land is, worden thuis en op school de meest aparte en moeilijke vragen over de Sint en het sinterklaasfeest gesteld.

Dit speelse voorleesboek geeft een eenduidig antwoord op al deze vragen, dus je hoeft nooit meer te twijfelen of te zoeken naar een verklaring! De herkenbare, verrassende en zeer creatieve antwoorden maken het tot een vrolijk en handzaam boek voor iedereen die meer wil weten over Sinterklaas. Allerlei aspecten van de eeuwenoude sinterklaastraditie komen aan de orde, duidelijk gerangschikt per onderwerp en met een overzichtelijke index achterin. De fantasievolle illustraties van Alex de Wolf zorgen voor eindeloos veel kijkplezier!

Auteur: Natalie v.d. Horst, Gaby Kuijpers en Ellen de Roos
Illustrator: Alex de Wolf

[isbn]9789047512172[/isbn]

Lees ook:Alles wat je wilt weten over Kerst (en nog veel meer!) – Gaby Kuijpers, Natalie van der Horst & Ellen de Roos
Lees ook:Sinterklaas – Charlotte Dematons
Lees ook:Hoe komt dat? 101 vragen en antwoorden voor kinderen van 5 tot 8 jaar – Catherine Ripley
Lees ook:Dus jij en mama hebben het gedaan?! – Katharina von der Gathen
Lees ook:Wat denk jij?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>