Het grote kluitman kinderkookboek

Houd jij van koken? Dan Het grote Kluitman Kinderkookboek echt iets voor jou! Met dit kookboek bij de hand maak je de lekkerste dingen. Een kookboek waarmee elk kind met plezier van zal genieten. De recepten zijn om te smullen!

Vind je het leuk om iets lekkers klaar te maken? Wil je iedereen wel eens verrassen met een supertaart? Met dit boek leer je koken als een echte topkok. Ook als je nu nog geen ei kunt bakken…

Wat kun je allemaal maken:

Mega-grote chocoladekoekjes
Overheerlijke hamburgers
Pittige pizza’s en pasta’s
Zomerse salades

Om je vingers bij af te likken!

Auteur: Katharine Ibbs
Leeftijdsadvies: voor iedereen
Pagina’s: 128
Reeds verschenen

* Boeken winnen? Kijk onder de categorie winnen welke acties momenteel lopen *

Lees ook:Het grote kinderkookboek – Rotraut Susanne Berner & Dagmar von Cramm
Lees ook:Kinderkookboek – Lekker & gezond
Lees ook:Vera maakt Kamelenpoep en zoete egels, hmmmm
Lees ook:Mijn eerste kookboek
Lees ook:Lekker koken met Vera de Muis

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Het grote kluitman kinderkookboek

 1. cisca

  Graag zou ik dit boek winnen voor mijn dochter Ilse van 8, die mij zo graag helpt in de keuken en ook al zelf recepten bedenkt, wat vaak erg goed uitpakt.
  Ilse heeft heel veel moeite met lezen en is waarschijnlijk dyslektisch. Het is erg moeilijk om haar aan het lezen te krijgen en mijn kookboeken zijn niet erg toegankelijk voor haar. Ik hoop dat ze het leuk vindt dit boek te lezen en ze nog meer lol in het koken krijgt. En ik vind het erg leuk om samen met haar te koken en bakken, dus dat betekend ook extra ‘quality time’ voor ons samen.

    /   Reply  / 
 2. maartje

  Wat een leuk kookboek! Die ga ik denk ik wel kopen..
  Maar ik snap niet waarom hierboven een reactie staat om het boek te winnen… dat boek kun je helemaal niet winnen. Misschien is niet alleen de dochter dyslectisch:P

    /   Reply  / 
 3. cisca

  Nee ik ben niet dyslectisch, alhoewel ik het geen schande vind, maar wel een snelle lezer en ik kijk daardoor weleens ergens overheen. Dat neemt niet weg, dat ik dit wel een erg leuk boek vind. Op de site van de uitgever staat een voorproefje ervan en dat smaakt naar meer. Eindelijk een kinderkookboek dat een mooie combinatie geeft van tekst en plaatjes. En een duidelijke tekst bij de illustraties. Het is een kookboek die zowel voor een kind als een volwassene er aantrekkelijk uitziet. Dus ik denk dat ik het inderdaad ook ga kopen.
  Mijn dochter reageerde trouwens ook al heel enthousiast op dit kookboek.

    /   Reply  / 
 4. Natasja

  Beste Cisca,

  Misschien is het andere kookboek van Kluitman ook wat voor je dochter Ilse. Daar staat allerlei eten in dat gezond, maar ook lekker is! Ik heb een voorpublicatie gekregen en de recepten zijn erg duidelijk uitgelegd. En er staan zeer mooie foto’s in.
  Dit kookboek – lekker en gezond – staat nu ook op mijn kinderboekenblog.

  Groetjes, Natasja

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>