Bijt-ie in je bil (De 25 meest gezongen crècheliedjes)

Bijt-ie in je bilEen absolute toptitel waar inmiddels al 45.000 exemplaren van zijn verkocht is Bijt-ie in je bil van Petra Koeleman (concept), Ageeth de Haan (zang) en Geertje Aalders (illustraties). Het boekje bevat de 25 meest gezongen crècheliedjes.

Inmiddels is er een heruitgave verschenen met een nieuwe vormgeving en illustraties van knipkunstenares Geertje Aalders. Bij het boekje zit een jazzy CD met crècheliedjes die worden gezongen door Ageeth de Haan.

Veel (groot)ouders vragen zich af wat hun (klein)kind op de crèche zingt. Deze vraag blijkt een hoop ouders en grootouders bezig te houden, want inmiddels is alweer de negende druk verschenen van de everseller Bijt-ie in je bil.

Uit het geheel destilleerde ze een top 25. Bovenaan staat ‘Olifantje in het bos’ (op de muziek van ‘Kortjakje’). Ook versies over krokodillen die in billen bijten bleken erg populair te zijn. Naast nieuwe teksten komen in dit boekje ook evergreens als ‘In de maneschijn’, ‘Poesje mauw’ en ‘Lang zal-ie leven’ voor.

Olifantje in het bos
Laat je mamma toch niet los
Anders raak je de weg nog kwijt
En dan heb je straks nog spijt
Olifantje in het bos
Laat je mamma toch niet los

Titel: Bijt-ie in je bil
Auteur: Petra Koeleman
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025759643
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:O, zingen ze dat! Bijt-ie in je bil!
Lees ook:Zachtjes gaan de paardenvoetjes met CD – Noëlle Smit en Ageeth de Haan
Lees ook:De liedjes van Gonnie & vriendjes – Olivier Dunrea & Ageeth de Haan
Lees ook:Arabische sprookjes – Rodaan Al Galidi
Lees ook:haan, kip en hoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>