De wereldkeuken voor kids – Sally Brown & Kate Morris

De wereldkeuken voor kids is een boek van Sally Brown en Kate Morris vol wereldse recepten voor kinderen om zelf te ontdekken en te koken. Dit boek laat kinderen dan ook kennismaken met verschillende smaken van over de hele wereld.

Iedere bestemming wordt tot leven gewekt met fraaie illustraties, interessante feitjes en kleurrijke foto’s. Recepten van over de hele wereld zijn zodanig aangepast dat kinderen ze bijna geheel zelfstandig kunnen bereiden.

Dit kleurrijke boek neemt kinderen mee op een verrukkelijke reis om de wereld langs diverse werelddelen. Met leuke kaarten, interessante wetenswaardigheden over zowel de landen als over diverse voedingsmiddelen leren kinderen aan de hand van goed te volgen stap-voor-stap-instructies een keur aan gerechten te maken van Chinese mie tot een Peruaanse quinoasalade.

Titel: De wereldkeuken voor kids
Auteur: Sally Brown & Kate Morris
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 9789048314638
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Gezond vegetarisch koken voor kids – Nicola Graimes
Lees ook:Kookpret voor meisjes – Christelle Chatel
Lees ook:Mijn eerste 100 dieren flapjesboek – Roger Priddy
Lees ook:Ik wil wel dit appeltje voor de dorst! Jij ook?
Lees ook:Mijn eerste kookboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>