Gruffalotaart en andere recepten – Julia Donaldson

Begint je buik al te rommelen? Maak je eigen uilenijs, slangenpastei, geroosterde vos en natuurlijk… Gruffalotaart! Volg de stap-voor-stap-recepten om de lekkerste gerechten uit het donkere bos te maken.

Verrukkelijke vlijmscherpe klauwen, knapperige eeltige knieën, paarse stekelpannenkoeken, kikkermuffins, muizentoast, Gruffalotartaar… dit vrolijke kookboek staat vol met de leukste ideeën voor ontbijtjes, lunch en avondeten, feestjes en partijtjes. Kortom: Gruffalofans de keuken in!

Titel: Gruffalotaart en andere recepten
Auteur: Julia Donaldson
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047708247
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Mijn eerste kookboek
Lees ook:Kooktips voor Francine Oomen
Lees ook:Een duidelijk kookboek! Kinderen in de keuken
Lees ook:Het grote Sinterklaas kookboek – Yolanda van der Jagt & Anneke Ammerlaan
Lees ook:Vera maakt Kamelenpoep en zoete egels, hmmmm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>