Mijn eerste kookboek

Leer koken met deze gemakkelijke en lekkere recepten! Maak zelf salade, soep, pasta en nog veel meer. Met handige stap-voor-stapfoto’s die precies laten zien hoe je alles doet: van het breken van een ei tot het raspen van een wortel.

In Mijn eerste kookboek vind je 35 leuke recepten om te maken: van ontbijt, lunch en avondeten tot snacks en de allerlekkerste toetjes. Bij de recepten staan tekeningen die je bij elke stap helpen, en een moeilijkheidsgraad.

Zo kun je met de gemakkelijke recepten beginnen en na wat oefening de lastigere recepten proberen. Heerlijke pizzatoast, karnemelkpannenkoeken en risotto met doperwtjes: daarmee kun je goed voor de dag komen!

Titel: Mijn eerste kookboek
Auteur: Clare Sayer & Susan Akass
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 9789048311774
Voor beginnende koks.

Lees ook:Het grote kookboek voor kinderen – Abigail Wheatley
Lees ook:Mijn eerste kookboek
Lees ook:Kinderkookboek – Lekker & gezond
Lees ook:Gruffalotaart en andere recepten – Julia Donaldson
Lees ook:Lekker koken met Vera de Muis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>