De geheime kookclub – Laurel Remington

De verlegen Scarlett speelt van de hoofdrol in het populaire blog van haar moeder en dat vindt ze verschrikkelijk. Wanneer ze de verlaten keuken van de buurvrouw ontdekt en gaat koken en bakken, doet ze er alles aan om dat geheim te houden.

Maar dan sluiten zich meer mensen aan, Scarletts zelfvertrouwen groeit en zo ontstaat De geheime kookclub. Kunnen ze de club geheim houden en zal Scarlett het geheime ingrediënt vinden voor taarten, familie en vriendschappen?

Laurel Remington schrijft kinder- en jeugdboeken en fictie voor vrouwen. Haar debuutroman The Secret Cooking Club won de Times/Chicken House Children’s Fiction Competition 2015.

De belangrijkste inspiratiebron voor het boek zijn haar drie dochters, die gek zijn op het maken (en eten!) van alles wat zoet is. Als Laurel niet bezig is met het opruimen van de troep die haar dochters in de keuken hebben achtergelaten, zit ze meestal aan haar volgende roman te werken

Titel: De geheime kookclub
Auteur: Laurel Remington
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 9789048314256
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Spells
Lees ook:Leesfragment Fatale kus
Lees ook:Kus in de nacht
Lees ook:Drakendal (Bovenwereld 1) – Scarlett Thomas
Lees ook:Een geheime liefde en een vreemde zaak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>