De opmerkelijke observaties van Rits

In 2005 debuteerde Mariken Jongman met Rits. Een debuut dat opviel. Het NRC berichtte:

‘Zeer geslaagd debuut: origineel, goed geschreven, grappig en vol scherpe observaties. (…) Maar weinigen schrijven zo goed als Mariken Jongman in Rits.’ en De Groene Amsterdammer zei over dit boek: ‘Overtuigend, doeltreffend en met gevoel voor stijl.’

Ook het nieuwe boek van Mariken, Kiek, werd met veel enthousiasme begroet. Rits was echter op, en is nu verschenen in een frisse herdruk met nieuwe jas en met een aangepaste titel. De opmerkelijke observaties van Rits is een boek waar iedere twaalfjarige - jongen, meisje, hypochonder, of niet, eenzaam of populair- zich in herkent en om kan lachen.

Titel: De opmerkelijke observaties van Rits
Auteur: Mariken Jongman

[isbn]9789047702030[/isbn]

Lees ook:Suus redt de zielige hond! – Mariken Jongman
Lees ook:Suus redt de papegaai! – Mariken Jongman
Lees ook:Alle dieren levend en vrij – Mariken Jongman
Lees ook:Een bos vol herfst – Mariken Jongman
Lees ook:Opmerkelijke uitvindingen – Marit Törnqvist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>